Kontakt

Pišite nam na info@graflittus.si.
Graflittus e-mail
Odgovorili bomo v najkrajšem možnem času.

Mnenja

Z oblikovalcem sem sodeloval zelo uspešno pri pripravi plakata za nastop študentov Pedagoške fakultete z lutkovnimi predstavami na Ljubljanskem gradu (2005). Z velikim smislom za vsebino in sporočilo prireditve je pripravil več predlogov po obliki in v barvnih kombinacijah. Prav občutek za skladje oblikovnih prvin, barve in vsebine, za katero oblikuje bodisi plakat ali celotno likovno podobo, prav ta skladnost odlikuje kreativni pristop oblikovalca.

Red. prof. Edi Majaron, Univerza v Ljubljani


Z Graf Littus sem sodeloval pri oblikovanju moje knjige ČEBELARSKA PRAVDA. Delo je obsegalo specifičnost čebelarstva z vložki zgodovine. Snov bi bila mogoče dolgočasna, če ne bi oblikovalec znal moje videnje knjige oživiti z ustreznim oblikovanjem. Mnogo mi je pri tem pomagal z idejami. Bil je potrpežljiv in ni klonil, ko sem ideje popravljal. Skupaj nama je uspelo predstaviti delo, ki so ga pohvalili vsi tisti, ki se na to spoznajo. Seveda mi je to lahko uspelo zaradi izvrstnega sodelovanja. Oblikovalcu sem za potrpežljivost, iznajdljivost in idejnost oblikovanja zelo hvaležen.

Franc Grošelj, avtor ČEBELARSKE PRAVDE


Poskusila bom osvežiti najino sodelovanje v času nastajanja knjige Špinerbal. Mislim, da mi je pri pripravi knjige največ pomenila strokovnost in umetniška nota grafičnega oblikovalca, odgovornost do časovnih rokov in seveda strpnost in spoštljivost do mene kot avtorja, upoštevanje mojih želja, potrpežljivo vnašanje večkratnih popravkov. Čeprav ni bila njegova naloga, me je opomnil tudi na vsebinske napake, ki jih je opazil pri delu.

Ida Dolšek


Je eden tistih ljudi, ki mu je delo izziv. Priložnost za ustvarjalnost. Na prvo srečanje pride točno, s šopom praznih papirjev. Nadvse pazljivo te posluša in nenadoma opaziš, da se je, tam pred tvojimi očmi, že ves zavihtel in predal notranjemu snovanju. Švigajoče, a nenasilno, predstavlja svoje ideje. Z njim se ni težko pogovarjati. Četudi živi v svojem ritmu (ustvarja, ko večina med nami počiva in obratno) - ni skrbi. Ob uri in dnevu, ki ga je obljubil, bodo stvari pripravljene. Natančno in vestno izdelane. Približki so mu tuji. Včasih preseneti z rešitvami, ki se zdijo že skoraj čudežne. To zmorejo posebni ustvarjalci. 

Martina Benedičič

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?